Instaappointment Image

De ce siguranța și confidențialitatea sunt MAXIME aici?

Home  /  blog  /  De ce siguranța și confidențialitatea sunt MAXIME aici?

De ce siguranța și confidențialitatea sunt MAXIME aici?

Aceasta este probabil una din primele întrebări pe care ți le-ai pus când te-ai gândit să arhivezi pe termen lung la CuratorDigital.ro, nu-i așa? De aceea, mă și grăbesc să îți răspund, ca să scapi de îndoieli cât mai repede …

 

În primul rând, orice fel de material digital, pe care îl trimiți pentru stocare pe termen lung, trebuie să fie în format arhivat (zip, rar, tar …), iar arhiva trebuie să fie parolată. Ți-am povestit deja cum să arhivezi în siguranță în articolul precedent, iar cum să îți alegi o parolă cât mai complicată am detaliat săptămâna trecută.

 

Dacă vrei să fie și mai complicat, arhivează cu parolă un fișier arhivat și parolat deja care conține toate fișierele pe care vrei să le stochezi (sau poate conține o altă arhivă parolata). 😀

 

Poți complica cât de mult simți nevoia acest proces de siguranță, eu vreau doar să te asigur că fișierele tale sunt în siguranță și nimeni nu e interesat de conținutul arhivelor, ci doar de siguranța lor și de păstrarea în condiții ideale pe termen nelimitat.

 

Pe lângă asta, în desfășurarea serviciului de arhivare sunt foarte puține persoane care iau contact fizic cu suporturile pe care sunt arhivele tale și pentru un timp foarte scurt, în rest, acestea sunt stocate în două locații diferite, aflate la distanță de câțiva km. Una dintre ele este o instituție bancară, iar cealaltă este un seif privat intr-o locație privată, ambele cu pază permanentă.

 

Acum, după ce știi cât de sigur și confidențial vor fi tratate arhivele tale, alege-ți serviciul care ți se potrivește cel mai bine și pune-ți în siguranță informațiile digitale pentru totdeauna.

 

Dacă mai ai nevoie de alte detalii despre siguranță și confidențialitate, scrie-mi un mesaj sau lasă un comentariu mai jos.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *