Instaappointment Image

Intrebari frecvente

Home  /  Intrebari frecvente

Unde sunt depozitate arhivele OFFLINE

Folosim doua locatii diferite, situate la peste 10 km distanta una de alta. Una dintre ele este o institutie bancara, iar cealalta este un seif privat intr-o locatie privata (mai mult nu ne intreba pentru ca nu o sa-ti spunem)

Confidentialitatea datelor este garantata?

Da, tocmai prin formatul arhivelor acceptate: doar fisiere arhivate cu parola. Nu se accepta fisiere executabile, galerii foto si niciun fel de alt fisier vizibil direct. Singurele fisiere pe care le puteti stoca, atat la abonamentele online, cat si la cele offline sunt doar arhivele (7z, zip, arj, gz, etc …) protejate cu parola. In acest fel, nicio persoana implicata in manevrarea arhivelor nu va avea acces direct la continutul acestora.

Pentru depozitul OCAZIONAL, cum trimit DVD-urile

Pe raza municipiului Sibiu (sau imprejurimi – 10 km), le ridicam noi, personal, de la tine, iar din orice alte locatii, mai indepartate, le poti trimite prin curier (le verificam oricum integritatea la sosire).

Pot depozita offline 9 GB, in fiecare luna?

Da, in fiecare luna, poti selecta maxim 9 GB, daca ai abonamentul HIPER-ACTIV (respectiv 4.5 GB la abonamentul ACTIV), pe care ii vom arhiva offline pe doua medii diferite, depozitate in doua locatii diferite. Vei gasi in contul tau online un folder special unde poti aduna arhivele pe care doresti sa le arhivezi offline, in fiecare luna.